Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: anfield, liverpool Atalanta nokautirala Liverpool, Pašalić se upisao među strijelce

Atalanta nokautirala Liverpool, Pašalić se upisao među strijelce

Na krilima Scamacce i bivšeg hajdukovca iznenadili su raspjevani Anfield

U prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige, Liverpool je na Anfieldu poražen od Atalante 0:3. 

Prvi pogodak vidjeli smo u 38. minuti susreta. Davide Zappacosta precizno je ubacio loptu s desne strane za Gianlucu Scamaccu, čiji je udarac bio presnažan za domaćeg čuvara mreže Caoimhina Kellehera

Jurgen Klopp je na predahu uočio da se utakmica ne razvija u, za njega, željenom smjeru te je odlučio uvesti zvučna imena s klupe. Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah i Andrew Robertson bili su njegovo oružje za preokret, ali onda se ponovno ukazao Scamacca. Talijanski napadač pobjegao je domaćoj posljednjoj liniji te lakoćom poentirao za povećanje vodstva. 

Točku na i ove izvrsne gostujuće predstave postavio je, a tko drugi nego Mario Pašalić. Bivši igrač Hajduka je u 83. minuti u potpunosti utišao inače raspjevani Anfield te povećao prednost svoje momčadi pred uzvrat.

Atalanta je tako upisala ogromnu, povijesnu pobjedu protiv engleskog giganta. Ipak, trebaju biti oprezni jer posao još nije završen. Liverpool pod Kloppom uvijek može biti opasan. 

Vaša reakcija na temu