Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski AUDIOSNIMKA PRIPREME ZA UČLANJIVANJE: 'Učlanite rođake i prijatelje, ja plaćam'

AUDIOSNIMKA PRIPREME ZA UČLANJIVANJE: 'Učlanite rođake i prijatelje, ja plaćam'

'Ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama'

Skupština Dinama je na rasporedu 9. ožujka, a s obzirom da u nju ulazi osam povjerenika koji su u klub doveli najviše članova, u akciju se dao i osuđeni bjegunac Zdravko Mamić.

U eter je procurila audiosnimka gdje daje upute kako učlanjivati ljude:

'Dragi moji prijatelji i dinamovci, evo po prvi put se uključujem u rad naše grupe. Moram se aktivirati, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, nego se konkretno angažirajmo, svaki od nas, na prikupljanju članova...

Da bi najmanje četiri naša povjerenika, a onda i petog da dodamo, da vidimo tko je taj peti a da je naš i da ga izguramo, da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Što treba konkretno napraviti?

Krenite sve svoje prijatelje, bližnje, rođake diljem Hrvatske, gdje god ih imate. Pošaljite im listu što im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja.

Prema tome, vi ako ćete dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete napraviti, napravit ću ja. Ali dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije ili tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, primati podatke na mail i WhatsApp.

Onda ćemo ih u datom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od 1 do 5. Ja mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bi još dodali i gurnut ćemo sve do njega. 

Evo to je moj zasad doprinos. Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama. Onako kako je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić - ajmo biti konkretni', kazao je Mamić, a audio možete poslušati OVDJE 

Vaša reakcija na temu