Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BATTLE FOR SPLIT: Ovo će biti spektakl koji će svi pamtiti, borbe će biti vrhunske!

BATTLE FOR SPLIT: Ovo će biti spektakl koji će svi pamtiti, borbe će biti vrhunske!

'Od Petra Milasa očekujemo puno, nadamo se da će biti svjetski prvak'

Nešto više od mjesec dana ostalo je do boksačkog spektakla u Splitu. Subota 6. srpnja rezervirana je za meč između selekcija Hrvatske i Poljske. 'Battle for Split' održat će se na mjestu gdje se igra 'Torcida kup'. Hrvati i Poljaci borit će se u tri sporta: boks, MMA i kickboks, a na rasporedu je deset mečeva. Glavni meč večeri je onaj između 'torcidaša' Petra Milasa koji će se boriti protiv Pawela Kolodzieja. Uz Milasa od hrvatskih boraca iščekuje se nastup Stipe Bekavca (MMA) i Nikice Radonića (boks).

- Od svojih prijatelja iz Splita sam čuo da već 15 godina nije ništa organizirano. Ovo će biti spektakl koji će svi pamtiti. Garantiram da će borbe biti vrhunske. Borci su najbolji iz Hrvatske i Poljske. Bit će adrenalina. Pozivam sve koji budu u Splitu da dođu, neće žaliti. Živim u Poljskoj i svi njihovi borci uvjereni su u pobjedu - rekao je glavni organizator Ivan Udarević, a njegovo mišljenje dijeli i Josip Perković.

- Očekujemo veliki odaziv publike. Od Petra Milasa očekujemo puno, nadamo se da će biti svjetski prvak. Nadamo se da će biti dobri mečevi i da će publika biti zadovoljna. 

Ovom spektaklu raduje se i Radoslaw Chojnowski.

- Blizak sam sa Hrvatskom, imam dosta prijatelja. Sretan sam i ponosan što sam tu. Moje srce je poljsko, ali najvažnije je da bude sve u skladu s fair-playom. 

Stipe Bekavac borit će se po MMA pravilima.

- Ja sam već veteran u ovom sportu. Adrenalin će postojati, kao i prije svakog meča, ali idemo se sportski nadmetati. Ako budem pravi ne bi trebalo biti problema.

Nastupu u Splitu raduje se i Nikica Radonić.

- Čeka me dobar protivnik. Dat ću sve od sebe. Ne sumnjam ni u ostale momke. Pozivam sve da dođu i da nas podrže. Bit će spektakl kakav nije odavno organiziran u Hrvatskoj. 

Pawel Kolodziej sučelit će se Petru Milasu u glavnoj borbi večeri.

- Sretan sam što se vratio boksu i uzbuđen zbog ovog događaja. Treba mi adrenalin. Hvala Ivanu i Radeku što su me pozvali na ovaj događaj. Dat ću sve od sebe. 

Petar Milas raduje se borbi u svom gradu.

- Što se nadati, nego pobjedi. Uvijek se spremam na najgore, na najveći mogući level boksača. Nokaut? Ne težim tome, ako dođe, bit će dobro. Ne bih volio prtljati u prazno. 

Vaša reakcija na temu