Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ben Perasović: Ako bi znatan broj članstva iskazao nepovjerenje prema NO-u, vjerujte da bismo otišli odmah

Ben Perasović: Ako bi znatan broj članstva iskazao nepovjerenje prema NO-u, vjerujte da bismo otišli odmah

Glede predsjednika Brbića, od nas sedam članova šest je bilo 'za', jedan je bio suzdržan

Predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Benjamin Perasović danas je rekao:

- Isprika ovdje nije fraza, nego je duboka i iskrena. Sinoć je bilo plakanja i lupanja o zid i slično. U ime cijelog NO se također ispričavam svim navijačima Hajduka na sramoti i blamaži koja je sinoć viđena.

- Predsjednik uprave Marin Brbić nam je stavio svoj mandat na raspolaganje, mi smo održali sjednicu, od nas sedam članova šest je bilo 'za', jedan je bio suzdržan. Velikom većinom je NO dao povjerenje predsjedniku Uprave koji sada ima naše povjerenje i sve ovlasti da konsolidira stanje u klubu, ali će i preuzeti odgovornost za ciljeve koje je sebi postavio i situaciju kakva će biti kroz godinu dana. Još bih htio reći da i u životu izvan sporta trenuci krize, očaja, gubljenja vjere i bola se mogu i moraju iskoristiti za zbijanje redova. Pravi navijači su žešći što je Hajduku teže. I što je situacija gora. To znaju svi! I zato apeliram na zbijanje redova.

- Mi vjerujemo u naše igrače, investirali smo u ovu momčad i neće jedna utakmica, koliko god tragična bila, poremetiti to što radimo i viziju koju imamo.

- Žao mi je zato što sam neke stvari oko kontinuiteta shvatio dogmatski, ali ta se dogma brzo raspršila. Svi mi u životu nekad uhvatimo neki stereotip ili dogmicu i ona se nama zavukla, ali smo je riješili. Mi odgovornost osjećamo, razgovarali smo na Ćakuli gdje je i mjesto, ako bi znatan broj članstva iskazao nepovjerenje prema NO-u, vjerujte da bismo otišli odmah.

- Gospodin Brbić ima naše povjerenje, a sitnice u verbalnoj ekspresiji ne možemo dizati na višu razinu i ja to ne doživljavam tako. Kad je riječ o viziji, investiciji, tu se slažemo. O HNS-u trenutno nitko ne razmišlja, Hajduk nam je na prvom mjestu.

Vaša reakcija na temu