Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Benjamin Perasović: Birat ćemo predsjednika koji će osigurati kontinuitet, nema potresa, rezova, smjenjivanja

Benjamin Perasović: Birat ćemo predsjednika koji će osigurati kontinuitet, nema potresa, rezova, smjenjivanja

Bitno će biti da osoba ima emociju, navija i diše za Hajduk

Prvi čovjek Nadzornog odbora 'bijelih' Benjamin Perasović kazao je da će nakon natječaj za novog Hajdukova predsjednika biti raspisan već sutra, a evo i kako će birati...

- Prije svega će nam biti bitne tri stvari: da osoba ima emociju, navija i diše za Hajduk. Koliko god to možda nije profesionalno korektno, mi u NO tako osjećamo. Drugo, bitno je da bude stručna osoba i treće - da to bude osoba koja će držati kontinuitet- kazao je Perasović, pa pojasnio:

- Mora shvatiti da Hajduk nije klub koji će mijenjati trenera svakih par mjeseci, da je to klub koji će imati svoj sportski segment postavljen dugoročno. Kad to kažem, Akademija ili Omladinska škola, manje je bitno kako je tko zove, ali Krešimir Gojun koji je vodi ima naše povjerenje, trener ima naše povjerenje. I, koliko god je to više u domeni predsjednika uprave, mi koji ćemo se susresti s kandidatima ćemo gledati da sve tri stvari budu zadovoljene. Dakle, želja za kontinuitetom, nikakvi potresi, rezovi, smjenjivanja. Nastavak politike i vizije kakvu imamo, orjentacija na naše mlade igrače, stručnost, emocija i život za Hajdzuka. Te tri stvari će nam biti jako bitne.

Vaša reakcija na temu