Foto: Robert Matić / hajduk.hr Benjamin Perasović: Predsjednik Uprave i njegov tim imaju našu podršku

Benjamin Perasović: Predsjednik Uprave i njegov tim imaju našu podršku

Danas je održana sjednica Hajdukova Nadzornog odbora


Nakon danas održane sjednice Hajdukova Nadzornog odbora, predsjednik Benjamin Perasović je rekao:

- O svim pitanjima stav Nadzornog odbora je bio jedinstven. Predsjednik Uprave i njegov tim imaju našu podršku u nastojanjima koja trenutno rade. Raspravljali smo kako o aktualnoj situaciji tako i u planu budućih aktivnosti, prijelaznom roku. Predsjednik i sportski direktor su nas upoznali kako sta stanjem, tako i s planovima. jasno je da se Hajduk, kao i drugi nogometni klubovi i privredni subjekti, suočavaju s poslovnim izazovima, ali mi je drago da postoji odrađena stabilnost i želja da se uhvatimo ukoštac sa svim izazovima koji su pred nama.

Upitan je tko je stopirao transfer Domagoja Bradarića. Rekao je da se ovaj Nadzorni odbor ne miješa u operativu, ali da kao navijač podržava tu odluku.

- Naša želja je da koliko god je to moguće sačuvamo naše mlade igrače.

Dodao je da Bradarićev transfer nije bio točka dnevnog reda.

O najavljenom kresanju budžeta je kao navijač rekao:

- Hajduk nije klub od danas do sutra, nije klub koji ovisi o ovih ili onih pola godine ili čak o nekom plasmanu, ono šta nas zanima je stabilnost i razvoj, sačuvati mlade igrače i graditi perspektivu i buduće uspjehe Hajduka, a ne prelamati preko koljena stvari od danas do sutra.

Dodao je da će se plan još doraditi, te će se taj proces završiti kroz tri tjedna do mjesec dana.

- Klub je stabilan, ali dosta toga se događa u prijelaznim rokovima i ovisi o tome koliko će se igrača i na koji način uspjeti prodati, a na to sada ne možemo utjecati.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(39908, "");
Pregledaj komentare