Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Benrahou prokomentirao zašto je obrisao slike s Instagrama

Benrahou prokomentirao zašto je obrisao slike s Instagrama

Protiv Gorice je zabio pogodak i ubilježio asistenciju

Yassine Benrahou odigrao je dobru utakmicu u Velikoj Gorici. Marokanski veznjak zabio je pogodak, a uz to je asistirao Livaji za prvi gol na utakmici. 

- Mislim da je bila dobra utakmica. Pobijedili smo 3:0, trebamo bodove. Sretan sam zbog momčadi, što sam pomogao svojim golom - rekao je Benrahou, a zatim dodao:

- Na treninzima radimo kombinacije kod kornera. Dajaku je izveo prvi korner, a onda sam ja preuzeo. 

Kako komentiraš svoj pogodak?

- Želio sam pratiti akciju. Mislim da je akcija bila dobra. Pokušao sam biti u dobroj zoni za završiti akciju i da imam priliku zabiti. Imao sam malo sreće, ali bio sam dobro pozicioniran. 

Koliko ti ovo znači nakon tjedna u kojem si obrisao dosta slika s Instagrama?

- Ne znači ništa. Što se tiče cijele situacije želim pokazati navijačima svoju ljubav prema klubu na terenu, a ne na Instagramu. Primio sam dosta pozitivnih poruka, ali to su privatne stvari - zaključio je Benrahou. 

Vaša reakcija na temu