BESRAMNI SU Skupština Dinama pljeskala Mamiću: 'Hvala, Zdravko! Ovo je plod tvoje vizije'

BESRAMNI SU Skupština Dinama pljeskala Mamiću: 'Hvala, Zdravko! Ovo je plod tvoje vizije'

Gazda Dinama ne nazoči godišnjoj Skupštini i objavi poslovnih rezultata jer bježi od hrvatskog pravosuđa

Godišnju Skupštinu Dinama u Maksimiru, koja je u tijeku od 18 sati, vode Mirko Barišić, na papiru predsjednik kluba, te Vlatka Peras, na papiru predsjednica Uprave Dinama. Gazda Dinama Zdravko Mamić ne nazoči godišnjoj Skupštini i objavi poslovnih rezultata pred ljudima koji vode klub jer bježi od hrvatskog pravosuđa zbog optužbi i zatvorske presude zbog pljačke Dinama, u koju Skupština ni ne vjeruje i tvrdi da njihov klub nije opljačkan.

Peras je kao predsjednica Uprave pozvana da iznese financijske i sportske rezultate, prenosi Index, a krenula je s objavom klupskih uspjeha i zahvala. 

- Iza nas je jedna od najuspješnijih sezona u povijesti, uz europsko proljeće uzeli smo naslov prvaka uz 25 bodova prednosti, a odlične predstave su se nastavile i u ovoj godini. Vratili smo se u velikom stilu u Ligi prvaka, pokazali smo da se možemo nositi s najvećim europskim klubovima i s nestrpljenjem čekamo zadnje kolo jer smo još u igri - kazala je Peras te nastavila nizati uspjehe svih kategorija Dinama u sezoni 2018/2019.

Potom je Dinamova predsjednica Uprave, govoreći o doprinosu Dinama u redovima hrvatske reprezentacije, posebno zahvalila Zdravku Mamiću.

- Pokazali smo da je naša nogometna škola u vrhu svijeta, deset igrača sa SP-a u Rusiji prošla su kroz školu Dinama. Čestitam svima koji su pomogli radu Dinama. Posebno se zahvaljujem Zdravku Mamiću, ovaj Dinamo je prije svega plod njegove vizije, upornosti i predanog rada - čitala je Peras, a prekinuta je pljeskom nazočnih skupštinara.

Potom je nastavila: 

- Sigurna sam da Zdravko i u ovom trenutku negdje radi na tome da Dinamo bude ovako dobar i još uspješniji u budućnosti.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55121, "");
Pregledaj komentare
29