Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BILI VIKEND: Akcijska prodaja odabranog dijela asortimana
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BILI VIKEND: Akcijska prodaja odabranog dijela asortimana

'Dok su svi u crnom, ti guštaj u Bilom vikendu!'

Ovog petka kreće akcijska prodaja odabranog dijela asortimana po vrlo pristupačnim cijenama. 'Bili vikend' održava se u petak (24. studenoga), subotu (25. studenoga) i nedjelju (26. studenoga) u fan shopovima: Poljud, TC Joker, Makarska, Zadar ili putem našeg WEB shopa.

Ova akcija se odnosi samo na odabrani dio asortimana, stoga ne propustite priliku obogatiti svoju hajdukovu kolekciju i do 40% jefitinije. Količine i veličine su ograničene, a plaćanje je moguće gotovinom i kartično. Popusti se ne zbrajaju.

Macron Athleisure, Fan line kolekcija, gostujući i treći dres, te trening majice odličan su poklon za tebe i tvoje najdraže!

'Dok su svi u crnom, ti guštaj u Bilom vikendu!'

Vaša reakcija na temu