Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BIO JE U PRAVU Ivan Leko je nakon poraza od Gorice detektirao najveći problem Hajduka

BIO JE U PRAVU Ivan Leko je nakon poraza od Gorice detektirao najveći problem Hajduka

Bilo je to nakon poraza u Velikoj Gorici 17. rujna

Bio je 17. rujna 2023. godine. Hajduk je u osmom kolu SuperSport HNL-a poražen u Velikoj Gorici (2:1). 'Bijeli' su vodili 1:0 golom Šarlije iz 67. minute, ali je Gorica golovima Štigleca u 87. i Jurića u 92. minuti stigla do preokreta. 

Na press konferenciji nakon utakmice tadašnji trener Hajduka Ivan Leko na pitanje o nešto lošijem izdanju Marka Livaje odgovorio je:

- Marko je naš bitan igrač, svaka ekipa ih ima, da li je jedan, dva ili tri. Ne možemo se mi oslanjati na to da će Marko zabiti 60 golova. Nogomet je kolektivna igra, bitna je individualna kvaliteta, ali bitno je da si čvrst, stabilan. Na nama je da nađemo formulu kako da dobijemo utakmice kolektivno, a ne samo na račun Marka.

I bio je u pravu Leko. Hajduk je u 29 prvenstvenih utakmica ove sezone zabio mizernih 39 golova. Samo šest više od Slaven Belupa. Otišao je Leko, stigao je Mislav Karoglan, no problem se i dalje vukao. Hajduk nije zabijao, nije dovoljno kreirao, a na taj način ne možeš osvajati trofeje...

Vaša reakcija na temu