Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bio je velika nada Hajduka, sada je raskinuo ugovor nakon samo dvije utakmice!

Bio je velika nada Hajduka, sada je raskinuo ugovor nakon samo dvije utakmice!

Neobična situacija

Nakon nešto manje od dva mjeseca završila je avantura Dinka Trebotića u Italiji. 

Nekadašnji veznjak Hajduka početkom kolovoza potpisao je za Casteldifardo, momčad koja se natječe u četvrtom rangu talijanskog nogometa.

Odigrao je dvije utakmice, a onda je sporazumno raskinuo ugovor. Talijanski klub nije ispunio stavke iz ugovora te se Trebotić odlučio vratiti u Zagreb gdje živi s obitelji.

Dinko Trebotić bio je velika nada Hajduka, ali nikada do kraja nije realizirao svoj potencijal. U karijeri je igrao za brojne klubove, bio je u Mađarskoj, Norveškoj, Izraelu, Bjelorusiji, Španjolskoj, Rumunjskoj. Najveći trag ostavio je u mađarskom Videotonu s kojim je osvojio naslov prvaka.

Vaša reakcija na temu