Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bišćan: Momci su pokazali kako se bori za svoju zemlju

Bišćan: Momci su pokazali kako se bori za svoju zemlju

'Ušli smo loše u utakmicu, ali momci su reagirali fantastično'

Hrvatska U-21 reprezentacija izborila je plasman na Europsko prvenstvo. U uzvratnom susretu protiv Danske su prošli boljim izvođenjem jedanaesteraca s 5:4.

- Komentar na ovih 120 minuta slobodno možemo prebaciti na cijele ove kvalifikacije, posebno na zadnjih nekoliko utakmica. Drama je stalno bila na vrhuncu. Dečki su pokazali da se bore za reprezentaciju svime čime imaju. Kvaliteta nikad nije bila upitna. Ušli smo loše u utakmicu, ali momci su reagirali fantastično. Kapa im do poda, ostvarili su ogroman uspjeh za naš nogomet, ali i za sebe. Ponosan sam na njih, ali bio bih jednako ponosan i da nismo prošli. Pokazali su kako se bori za svoju zemlju. Presretan sam i spremit ćemo se dobro za Euro, ali najprije ćemo proslaviti. Zaslužili smo proslaviti, nije nam bilo lagano u posljednjim utakmicama i zato je ovo sve skupa još slađe - rekao je izbornik Igor Bišćan pa dodao:

- Dečki su tu da svatko od njih da svoj doprinos. To smo naglašavali uvijek i ne može biti drugačiji. Imali smo problema sa zdravljem i s ozljedama. Momčad je bila bez nekoliko ključnih igrača, ali nismo se žalili i ostvarili smo cilj. Sad se trebamo odmoriti, ostati jaki i imat ćemo što pokazati u lipnju iduće godine na Euru.'

Vaša reakcija na temu