Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Bišćan: Tužni smo i razočarani jer smo bili bliže pobjedi

Bišćan: Tužni smo i razočarani jer smo bili bliže pobjedi

Andrijašević je donio puno kvalitete, konkretnosti i efikasnosti

Trener Rijeke Igor Bišćan nakon utakmice protiv Hajduka (1:1) je rekao:

- Nismo zadovoljni, tužni smo i razočarani jer bili smo bliže pobjedi. Imali smo dovoljno šansi da zabijemo gol kojim bismo prelomili utakmicu. Kako je tekao susret, tako smo se povlačili, nismo ih uspjeli držati dovoljno daleko od našeg gola. Jedna lopta je ušla, možda ona koja je djelovala najmanje opasno, ali to je tako. Da smo  zabili drugi gol, najvjerojatnije bi bilo gotovo.

Pohvalio je Andrijaševića:

- Vidjelo se koliko je puno donio kvalitete, konkretnosti i efikasnosti. On će puno značiti za našu momčad. Na žalost taj njegov gol nije bio dovoljan, ali nadam se da će suigrači uz njega biti bolji. Nakon sat vremena je i on počeo lagano padati, ali izdržao je 90 minuta, što nije jednostavno nakon toliko pauze.

Na kraju je zaključio:

- Vjerujem da ćemo u narednih tjedan-dva vratiti sve bitne igrače koji su izvan stroija, ali nikad se ne zna. Bojim se i biti prepozitivan u vezi toga jer peh nikako da nas zaobiđe.

Vaša reakcija na temu