Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši član RNK Splita na pragu prelaska u Atalantu

Bivši član RNK Splita na pragu prelaska u Atalantu

Nakon što su 'crveni' potonuli, bio je ponuđen i Hajduku

Boško Šutalo blizu je dolaska u Atalantu. Mladi hrvatski reprezentativac i stoper Osijeka na korak je do selidbe u Italiju. Talijanski mediji navode da je za Šutala spreman petogodišnji ugovor, dok će Osijek dobiti odštetu nešto veću od dva milijuna eura.

On je 2000. godište, ponikao je u Neretvi, igrao dvije godine u pomlatku RNK Splita, a nakon što su 'crveni' potonuli, tražio je novu sredinu, te je tog ljeta 2017. godine nuđen i Hajduku. No, na Poljudu ga tada nisu htjeli, te ga je pokupio Osijek.

Šutalo se u Gradskom vrtu probio do prve momčadi, gdje je protekle jeseni upisao 16 nastupa u početnom sastavu, te je sada izgledan njegov prelazak u Serie A.

Vaša reakcija na temu