Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Bivši gradski vijećnik poručio 'velikim' hajdukovcima: 'Miševi, vratite se u rupe jer tamo najbolje funkcionirate!'

Bivši gradski vijećnik poručio 'velikim' hajdukovcima: 'Miševi, vratite se u rupe jer tamo najbolje funkcionirate!'

Ante Bradarić-Šljujo je komentirao stanje u Hajduku

Bivši splitski gradski vijećnik Ante Bradarić-Šljujo je poručio da je modelu Naš Hajduk alternativa - stečaj.

- Sadašnji model Hajduka možemo gledati kroz dvije medalje. Prva medalje je da je ovo jedini ispravan model jer taj model je spasio klub od stečaja. Ovaj model jamči da klub neće opet završiti na konopcima. Svi ovi 'veliki' navijači su sada glasni, a kada je klub tonuo u stečaj i prijetilo mu gašenje držali su ljestve tim ljudima i nisu bili glasni kao sada, oni najvjerniji su tada se borili za opstanak kluba i nikad mu leđa okrenuli nisu. Dugi strana medalje je da ljudi koji su izabrani kroz NO Hajduka nisu bili dorasli funkciji na koju su izabrani od strane članova udruge Naš Hajduk iako su se u predstavljanju kleli u ljubav prema Hajduku i kako će svoju funkciju obavljati časno i na korist Hajduka, ali nažalost ulaskom su se pogubili pa tako klub još nema ni sportsku strategiju - napisao je Bradarić-Šljujo na Facebooku.

Potom je pojasnio...

- Prva strana medalje nam daje sigurnost da će i naša djeca i unučad drukati za Hajduka i neka nova lica da će stajati na Sjeveru i boriti se za Hajduk, a druga strana medalje će se sigurno promijeniti jer izbori za NO će doći, a svi smo puno iskusniji sada u procjenjivanju raznih Perasovića i slično. Model će još rasti i biti sve bolji, a naša dužnost je raditi na jačanju modela. 

Na kraju je poručio: Učlani se! Za sva vrimena i nikako drukčije! 'Velikim navijačima' Hajduka koji se jave samo kada rezultat pati može se samo reći miševi, vratite se u rupe jer tamo najbolje funkcionirate!

Vaša reakcija na temu