Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bivši igrač Hajduka pojačao Split

Bivši igrač Hajduka pojačao Split

'Crveni' su natjecanje u Trećoj HNL jug otvorili s četiri boda u prva tri kola, a trener Armando Marenzi sada je dobio veliko pojačanje

Ivan Tomičić novi je igrač Splita. Ovaj nekada veliki talent ponikao je u Hajduku, a u karijeri je promijenio mnogo klubova. Bio je u Italiji, Segesti, Imotskom, Interu iz Zaprešića, Rudešu, a posljednji klub bio mu je Lučko.

Tomičić je u drugom dijelu sezone 2016./'17. već bio član Splita, a sada se vraća u Park mladeži. 'Crveni' su natjecanje u Trećoj HNL jug otvorili s četiri boda u prva tri kola, a trener Armando Marenzi sada je dobio veliko pojačanje.

Vaša reakcija na temu