Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk Bivši igrač Hajduka pozitivan na koronavirus

Bivši igrač Hajduka pozitivan na koronavirus

Uz njega je pozitivan još jedan igrač

Mario Tičinović pozitivan je na koronavirus. Bivši igrač Hajduka koji je sada član Zrinjskog iz Mostara bio je pozitivan na testiranju u ponedjeljak. Tičinović je iz Hajduka otišao u veljači 2012. u danski Nordsjaelland, a potom se vratio na posudbu iz Lokerena u drugom dijelu sezone 2017/18. Član Zrinjskog je od ljeta prošle godine. 

Uz njega je pozitivan na testu bio i njegov suigrač Tomislav Barišić, no obojica imaju lakše simptome. Tu je vijest potvrdio i Zrinjski na svojim službenim stranicama.

- S ciljem točnog i potpunog informiranja javnosti HŠK Zrinjski želi potvrditi da su igrači prve momčadi Mario Tičinović i Tomislav Barišić pozitivni na koronavirus. Spomenuti igrači se osjećaju dobro, u stalnom su kontaktu s liječničkom službom kluba, a izvan trenažnog procesa se nalaze od prošlog tjedna kada su dobili blage simptome bolesti nakon čega su iz predostrožnosti bili u samoizolaciji do ponedjeljka kada su podvrgnuti testiranju. HŠK Zrinjski također želi podsjetiti da je poštujući plan mjera i procedura Nogometnog saveza BiH već dva puta organizirao testiranje na koronavirus, posljednji put uoči početka priprema prve momčadi, kao i da će danas organizirati novo testiranje svih igrača, članova stručnog stožera i pratećeg osoblja nakon čega ćemo o rezultatima obavijestiti javnost. Mariju i Tomislavu želimo brz oporavak i povratak u trenažni proces - stoji u objavi na službenim stranicama mostarskog kluba. 

Vaša reakcija na temu