Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BIVŠI IGRAČ HAJDUKA STIGAO DO PRVOG TROFEJA: Osjećaj je sjajan, slavlje je bilo nevjerojatno!

BIVŠI IGRAČ HAJDUKA STIGAO DO PRVOG TROFEJA: Osjećaj je sjajan, slavlje je bilo nevjerojatno!

Titula za Apollon nakon 16 godina

Apollon iz Limassola novi je prvak Cipra. Pobjedom protiv gradskog rivala Arisa (4:1), Apollon je stigao do titule nakon 16 godina. Kolo prije kraja pobjegli su Apoelu (za koji igra Anton Maglica) na nedostižnih šest bodova prednosti. Veliki je to uspjeh i za Bassela Jradija. Nekadašnji ofenzivac Hajduka stigao je do prvog trofeja u karijeri. 

- Osjećaj je nevjerojatan. Titula nam sigurno osigurava nastup u skupinama nekog od europskih natjecanja iduće sezone. Imamo odličnu momčad i uz malo sreće u ždrijebu možemo se plasirati i u Ligu prvaka. Apollon nije osvojio naslov 16 godina. Slavlje je bilo ludo, a još luđe bit će idući vikend kada je na rasporedu i službena proslava - ispričao nam je Jradi koji je ove sezone u 26 utakmica za Apollon zabio pet pogodaka i tome pridodao još jednu asistenciju. Veliko slavlje započelo je u svlačionici na kraju utakmice, a zatim se nastavimo na ulicama Limassola.  


Zanimljivo je kako je Apollon do titule s klupe predvodio Nijemac Alexander Zorniger koji je prošlog ljeta stigao na Cipar. Prethodno je vodio Brondby, a sjetit će ga se i navijači Hajduka. Vodio je dansku momčad i u duelima s 'bijelima' u ljeto 2017. godine, u trećem pretkolu Europske lige. 

Vaša reakcija na temu