Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bivši Juranovićev zastupnik: Hajduk je prije dva mjeseca tražio milijun eura, a sada ga je pustio za 400.000

Bivši Juranovićev zastupnik: Hajduk je prije dva mjeseca tražio milijun eura, a sada ga je pustio za 400.000

Dok sam bio njegov zastupnik postojao je ozbiljan interes turske Kasimpase

Bivši hrvatski nogometaš Ivica Vrdoljak šest je godina proveo u Legiji iz Varšave. U igračku mirovinu otišao je u ljeto 2017. godine, a tada se bacio u menadžerske vode. Za poljski portal Weszlo.com Vrdoljak je govorio o Josipu Juranoviću i njegovom transferu u Legiju.

- Zastupao sam Josipa do prije dva mjeseca. Hajduk ga je na kraju pristao pustiti u Legiju za iznos od oko 400.000 eura. Dok sam bio njegov zastupnik postojao je ozbiljan interes turske Kasimpase. Hajduk je tada, prije dva mjeseca tražio milijun eura. U prvi tren je cijena bila milijun i pol eura, a kasnije su smanjili zahtjev. Nismo mogli pronaći kupca za Josipa. Da je Hajduk sada imao iste zahtjeve Juranović ne bi završio u Legiji. Klubovima koji su mogli platiti taj iznos Juranović nije bio zanimljiv, dok oni koji su ga željeli nisu mogli ispuniti Hajdukova očekivanja. Hajduk je u najlošijoj situaciju posljednjih godina, te su vjerojatno odlučili da je na kraju dobro barem nešto zaraditi - rekao je Vrdoljak, a zatim se dotakao ponude Ludogoreca za Juranovića.

- Najbliže je bio odlasku u Ludogorec. Oni su svojevremeno nudili milijun i pol eura, a Hajduk je tražio dva i pol milijuna. Bliže je bio odlasku u Kasimpasu koja je bila voljna ponuditi 700-800 tisuća eura. Kada su Turci saznali da je Josip otišao u Legiju ostali su razočarani jer je Hajduk prije dva mjeseca tražio bitno veći iznos.

Zašto je došlo do raskida suradnje između vaše agencije i Josipa Juranovića?

- Razgovarali smo prije nekoliko dana, između nas je sve u redu. Najveću krivicu u tome vidim u Hajduku. Kada smo dogovorili detalje transfera, Hajduk se nije složio. Josip je u našoj agenciji bio dugi niz godina, uvijek smo imali dobre ponude, a najviše je poteškoća bilo s Hajdukom i njihovim očekivanjima. Misle da su veliki klub, a to su bili 90-ih godina. Ovo je potpuno drukčiji Hajduk, a kod transfera se ponašaju kao da su Dinamo. Josip je počeo žaliti, želio je nešto novo te smo zbog toga prekinuli suradnju - zaključio je Vrdoljak. 

Vaša reakcija na temu