Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši napadač Hajduka briljira u Njemačkoj, uvršten je u momčad kola!

Bivši napadač Hajduka briljira u Njemačkoj, uvršten je u momčad kola!

U pet nastupa za novi klub zabio je četiri pogotka

Ivan Prtajin briljira u Njemačkoj. Nekadašnji napadač Hajduka prije dva mjeseca je iz ljubljanske Olimpije preselio u Wehen. Klub iz Wiesbadena natječe se u trećoj njemačkoj ligi, ali ne skrivaju ambicije za ulazak u rang više.

Prtajin se zasad sjajno snašao. U pet utakmica zabio je četiri pogotka. Proteklog vikenda u pobjedi protiv RW Essena (3:1) zabio je dva pogotka, te je uvršten u idealnu momčad desetog kola. 

Wehen je trenutno treća momčad na ljestvici s pet bodova manje od vodećeg Munchena 1860. Prve dvije momčadi izborit će direktan ulazak u drugu ligu, dok će trećeplasirana momčad razigravati sa 16. momčadi druge lige. 

Vaša reakcija na temu