Foto: hajduk.hr Bivši napadač Hajduka vraća se nogometu, nosit će dres županijskog ligaša

Bivši napadač Hajduka vraća se nogometu, nosit će dres županijskog ligaša

'Sada kad više nemam kafić, imam puno više vremena i mogu trenirati'

Ahmad Sharbini, najbolji strijelac u povijesti Rijeke, te bivši igrač Hajduka, vraća se na travnjak u dresu županijskog prvoligaša OŠK Omišlja!

Vijest je zatresla ljetni život na otoku, a nesumnjivo je da će idućih dana biti sve više onih koji će željeti pogledati pripremne treninge koji su počeli u Omišlju.

Sezona prema najavama počinje 6. rujna, a Omišljani su pod trenerskom palicom Tomice Veljačića krenuli s pripremama.

- Nikola Turčić i ja se poznajemo 15 godina, dobri smo prijatelji i poslovno surađujemo. Sada kad više nemam kafić, imam puno više vremena i mogu trenirati, a i slobodan sam vikendom. Nikoli nije bilo teško nagovoriti me jer, iskreno, zaželio sam se nogometa. Igram ja redovno za veterane Rijeke, ali ovo je malo drugačije. Svidjeli su mi se planovi koje Nikola ima s klubom i mislim da u ovoj ligi mogu pomoći, ako ostanem zdrav - pojasnio je za sportcom.hr 36-godišnji Ahmad Sharbini razloge svog povratka na zeleni travnjak u ligaški nogomet.

Ahmad je ukupno postigao 74 pogodaka u službenim utakmicama za Rijeku, što je klupski rekord, a 2009. godine zajedno s bratom Anasom otišao je u Hajduk u medijski najistaknutijem riječkom transferu svih vremena, gdje su Riječani dobili odštetu od 2,3 milijuna eura.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71466, "");
Pregledaj komentare