Foto: Ivica Čavka BIVŠI TRENER HAJDUKA: Bacao sam se na glavu da osvojimo naslov, a opet bih otišao na razgovor s Torcidom!

BIVŠI TRENER HAJDUKA: Bacao sam se na glavu da osvojimo naslov, a opet bih otišao na razgovor s Torcidom!

'Vjerujem da će Hajduk doći na pozicije koje zaslužuje'

Željko Kopić danas obnaša dužnost šefa omladinskog pogona Dinama, a u emisiji Sport nedjeljom dotakao se svoje avanture na klupi Hajduka. 

- Statistički sam bio jedan od najboljih trenera Hajduka u zadnjih nekoliko godina. Bacao sam se na glavu da osvojimo naslov. No, dogodile su se neke stvari koje su odvele u kontra smjer. Vjerujem da će Hajduk doći na pozicije koje zaslužuje. To je veliki klub koji zaslužuje respekt. U Hajduku su veliki potencijal Biuk i Ljubičić. 

Osvnuo se i na situaciju kada je u svibnju 2018. godine nakon poraza od Rudeša u Kranjčevićevoj otišao na 'raport' kod Torcide.

- Opet bih to napravio. Krivo je misliti da me netko natjerao na to. Kada sam došao bio je problem između igrača i Torcide. Osjetio sam da je netko tko je vođa, mora doći pred navijače i dati garanciju da će se momčad bacati na glavu. Protumačeno je to kao se ja moram vješati po ogradi da bih ostao trener Hajduka. Torcida je ozbiljna navijačka skupina i ozbiljno se daje za klub. To treba respektirati, ako to netko ne respektira, za mene nije normalan. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(96960, "");
Pregledaj komentare
29