Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Bivši trener Hajduka ima novi posao

Bivši trener Hajduka ima novi posao

Novi izazov za mladog stručnjaka

Marko Lozo preuzima Međimurje. Lozo će danas sa svojim stožerom odraditi prvi trening, a na klupu Međimurja stiže umjesto Davora Mladine koji je otišao nakon samo dvije utakmice.   Dio trenerske karijere Lozo je proveo i na Poljudu. Vodio je drugu momčad 'bijelih', a nakon odlaska Marijana Pušnika vodio je i prvu momčad Hajduka u Koprivnici protiv Slaven Belupa. 

Nakon odlaska s Poljuda samostalno je vodio Rudeš, a zajedno sa Željkom Sopićem radio je u azerbejdžanskom Sabahu. Sada ga čeka novi izazov, klupa čakovečkog drugoligaša koji je ove sezone promijenio već četiri trenera i nalazi se u borbi za ostanak. 

Međimurje je trenutno 14. momčad Druge HNL, a posljednju ligašku pobjedu zabilježili su krajem listopada prošle godine. Od tada su nanizali 11 prvenstvenih susreta bez pobjede. 

Vaša reakcija na temu