Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Bivši trener Hajduka na odlasku iz Mađarske

Bivši trener Hajduka na odlasku iz Mađarske

Čelnici kluba nisu zadovoljni ostvarenim rezultatima

Joan Carrillo na izlaznim je vratima Mol Fehervara. Bivši trener Hajduka u Mađarsku se vratio u studenom prošle godine, no rezultati koje je ostvario nisu zadovoljili čelnike kluba, te se očekuje kako će se ubrzo Španjolac postati bivši unatoč činjenici da ima ugovor do ljeta 2021. godine. U Fehervaru već imaju spremnu zamjenu. Kao glavni kandidat za novog trener najbolje kotira Gabor Marton, 53-godišnjak koji je radio dobar posao u Zalaegerszegu. 

Carrillo je s Videotonom 2015. godine osvojio titulu prvaka Mađarske, no u drugom mandatu na klupi (klub je u međuvremenu promijenio ime nap.a) nije se baš istakao. Vodio je Mol Fehervar na 27 susreta, te ostvario učinak od 13 pobjeda, deset remija i četiri poraza. Mol Fehervar je prvenstvo zaključio na drugom mjestu s (čak) 13 bodova manje od prvaka Ferencvarosa.

Član Mol Fehervara je još jedan bivši član Hajduka, Marko Futacs

Vaša reakcija na temu