Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši trener Hajduka odbio povratak u Iran i ostao bez posla: 'Zdravlje mi je najvažnije'

Bivši trener Hajduka odbio povratak u Iran i ostao bez posla: 'Zdravlje mi je najvažnije'

'Ne želim dovoditi u opasnost svoj život'

Mišo Krstičević više nije trener iranskog Shahin Bushehra. Iransko prvenstvo prekinuto je u ožujku zbog koronavirusa, a bivši trener Hajduka nakon toga je odlučio da se više neće vraćati u Iran. 

Prvenstvo je nastavljeno u lipnju, a Krstičević zabrinut zbog situacije oko koronavirusa odlučio je ostati u Hrvatskoj.

- Rekao sam ljudima u klubu kako se neću vraćati u Iran dok se ne smanji brojka zaraženih. Ne želim ugroziti svoje zdravlje i život zbog nogometa. Neću to napraviti ni zbog novca. Izrazio sam svoje žaljenje stožeru i navijačima zbog teške situacije, ali život je jedan i moramo voditi brigu o sebi - rekao je Krstičević iranskim medijima. 

S njim je u Shahinu kao pomoćnik bio i Ivo Šeparović. Shahin Bushehr je šest kola prije kraja trenutno posljednja momčad iranske lige, a umjesto Krstičevića klupu je preuzeo bivši iranski reprezentativac Mehdi Pashazadeh.

Vaša reakcija na temu