Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Bivši trener Hajduka podnio ostavku na mjesto bugarskog izbornika

Bivši trener Hajduka podnio ostavku na mjesto bugarskog izbornika

Balakov je Bugarsku vodio na šest susreta

Krasimir Balakov napušta klupu Bugarske nakon samo četiri mjeseca. Bivši trener Hajduka preuzeo je Bugarsku početkom lipnja, no kap koja je prelila čašu bio je domaći poraz od Engleske (6:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Osim loše izvedbe na terenu bilo je problema i izvan njega s obzirom na to da su bugarski navijači rasistički vrijeđali engleske reprezentativce. Taj je susret vodio Ivan Bebek, a nekoliko je puta prekinut zbog incidenata od strane domaćih navijača.

Nakon susreta ostavku je podnio i predsjednik bugarskog Nogometnog saveza, a očekuje se i daljnja čistka u savezu. Balakov je Bugarsku vodio na šest susreta, a ostvario je učinak od jednog remija i pet poraza uz razliku pogodaka 4:18.
 

Vaša reakcija na temu