Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Bivši veznjak Hajduka otišao na posudbu

Bivši veznjak Hajduka otišao na posudbu

Povratak u Ekstraklasu

Zvonimir Kožulj se vratio u Poljsku. 

Nekadašnji veznjak Hajduka otišao je na posudbu iz turskog drugoligaša Eyupspora u Termalicu.

Za Kožulja je to povratak u Poljsku nakon nešto manje od dvije godine. Godinu i pol dana nosio je dres Pogona iz Szczecina iz kojeg je otišao početkom travnja 2020. godine. U dresu Pogona pružao je sjajne igre te je bio jedan od najboljih igrača lige. 

Nakon odlaska iz Pogona otišao je u Tursku. Prvo je bio u Gaziantepu, a prošlog ljeta je preselio u redove ambicioznog drugoligaša Eyupspora. 

Termalica je nakon prvog dijela sezone na posljednjem mjestu, a u nastavku sezone s nekoliko pojačanja žele izbjeći ispadanje u drugu ligu.

Kožulj je na prvom treningu u novom klubu doživio nezgodu. U jednom duelu dobio je udarac u koljeno te ga čekaju tri do četiri tjedna pauze. 

Poljsko prvenstvo se nastavlja 4. veljače. 

Vaša reakcija na temu