Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bivši vratar Hajduka na izlaznim vratima Varaždina!

Bivši vratar Hajduka na izlaznim vratima Varaždina!

Čeka se službena potvrda

Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina. Bivši vratar Hajduka razočaran je činjenicom da je nakon dvije odlične izvedbe prebačen na klupu. To mu je bio jasan znak da se na njega ozbiljno ne računa, a dan nakon utakmice sa Slaven Belupo odradio je razgovore s čelnim ljudima kluba. Zaključak je da je za obje strane razlaz najbolje rješenje, a službena potvrda trebala bi uslijediti početkom idućeg tjedna.

- Nakon svega ne vidim način da se naša suradnja nastavi. Imam životne principe od kojih ne odstupam, a preko ovoga ne mogu prijeći. Hvala Bogu da tako mogu jer sam obitelji osigurao egzistenciju - rekao nam je Radošević. 

Vaša reakcija na temu