Foto: hajduk.hr Bjelanović: Hvala Arguriju, pokušao sam ga nakon mog odlaska nagovoriti da ostane u klubu, ali nije htio iz poštovanja prema meni

Bjelanović: Hvala Arguriju, pokušao sam ga nakon mog odlaska nagovoriti da ostane u klubu, ali nije htio iz poštovanja prema meni

Ponosan sam na stvari koje sam ostvario kao sportski direktor

Saša Bjelanović je s mjesta sportskog direktora Hajduka otišao prije tri tjedna, a cijelu je situaciju dodatno pojasnio u talijanskim medijima. Bjelanović je za Tuttomercato objasnio razloge svog odlaska s Poljuda.

- Zahvalan sam Hajduku na skoro četiri godine koje sam proveo u klubu. Zahvaljujući njima okušao sam se u svojoj prvoj avanturi izvan terena, u klubu velike tradicije. Moj odlazak je bio sporazuman, a na kraju svega drago mi je što su odnosi između mene i ljudi u klubu ostali odlični. U posljednjim tjednima smo razgovarali, vidjeli smo da se naše vizije i ideje razilaze, te smo odlučili da je razlaz najbolje rješenje - rekao je Bjelanović, a zatim se dotakao funkcije sportskog direktora koju je u posljednje vrijeme obavljao u Hajduku.

- Prvo sam radio kao skaut, a zatim sam poslao sportski direktor. Ponosan sam na stvari koje sam ostvario kao sportski direktor. Provodio sam politiku kluba, afirmacija mladih igrača, a zatim njihova prodaja bogatim klubovima kako bi klubu donijeli profit. U isto vrijeme momčad se našla u neočekivanoj poziciji s obzirom na posljednja zbivanja, odmah iza Dinama. Bio je to rezultat koji smo priželjkivali, a treba dodati da je ljetni prijelazni rok odrađen na sjajan način.

Posebno se Bjelanović dotakao jedne osobe.

- Moram se zahvaliti jednom čovjeku, Christianu Arguriju. Prije dva mjeseca je odlučio napustiti Cataniju kako bi mi se pridružio u stranoj zemlji, a nakon mog odlaska odlučio je otići jer je smatrao kako bi bilo nekorektno da on ostane nakon što sam ja otišao. Pokušao sam ga nakon odlaska nagovoriti da on ostane u klubu, ali je on iz poštovanja prema meni rekao ne. Pokazao se kao pravi prijatelj, a takve stvari danas se u profesionalnom svijetu mogu vidjeti vrlo rijetko - zaključio je Bjelanović.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55148, "");
Pregledaj komentare
29