Bjelanović: S trenerom je bio dogovor da se ne zalijećemo, u sljedećem tjednu ćemo riješiti pitanje napadača

Bjelanović: S trenerom je bio dogovor da se ne zalijećemo, u sljedećem tjednu ćemo riješiti pitanje napadača

U narednih sedam dana ćemo imati definirano 90 posto kadra za ovu sezonu

Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović po dolasku na Maltu je prokomentirao prijelazni rok.

- Sve je u realnim okvirima očekivanog, znali smo za problematike vezano za dovođenje na nekim pozicijama. Moramo imati strpljenja, ali u sljedećem tjednu ćemo imati definirano 90 posto kadra za ovu sezonu.

Potom je dodao vezano za napadača:

- Bio je i s trenerom dogovor da se ne zalijećemo i ne uzimamo reda radi, nego da idemo na nešto što bi nam stvarno bilo pojačanje. Na žalost se jest malo odužilo, na nekim igračima radimo, nadam se da ćemo kroz idućih tjedan dana i riješiti i to pitanje napadača.

Stigli su Dolček i Simić...

- S Dolčekom treba ići polako i pametno, ne treba pred njega stavljati prevelika očekivanja. On je ambiciozan i kvalitetan, vidimo ga kao dugoročno rješenje i igrača od kojega će Hajduk u budućnosti profitirati.

Protiv Gzire se igra u 18 sati, uvjeti neće biti idealni...

- Ne znamo još točno kakvi će nas uvjeti dočekati, ali sigurno nisu idealni za igranje, s obzirom na teren i vrijeme početka utakmice. No, kvalitetnija smo momčad i mislim da se to ne bi trebalo puno vidjeti.

Bjelanović dobro poznaje trenera Gzire Giovannija Tedesca...

- Znam ga kao igrača jer smo igrali zajedno u Genoi i Perugiji. Kao igrač je bio lider i kapetan u svim momčadima, tako da je sigurno takav i kao trener, talijanska škola.

Na kraju je zaključio:

- Ne trebamo ići s floskulama da svi danas igraju nogomet, mislim da naš stožer neće ništa prepustiti slučaju i ne bi trebalo biti problema u ovom dvoboju.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48078, "");