Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Bjelanović objasnio zašto je odustao od privatne tužbe

Bjelanović objasnio zašto je odustao od privatne tužbe

Jučer smo se vidjeli i popričali - kaže bivši sportski direktor 'bijelih'

Jučer je nagodbom okončan spor u kojemu je Krešimir Gojun tužio Hajduk Arbitražnom sudu HNS-a, a paralelno je procurila i vijest da je Saša Bjelanović povukao svoju privatnu tužbu. Kontaktirali smo bivšeg sportskog direktora...

- Točno je da sam na jučerašnjem ročištu, održanom pred Arbitražnim sudom HNS-a, preuzeo obvezu odustati od privatne tužbe protiv Krešimira Gojuna zbog kaznenog djela klevete s obzirom da je Gojun izjavio kako povlači sve izjave protiv mene zbog kojih sam i podnio privatnu tužbu, a radi zaštite svoga integriteta, ali i funkcije koju sam obavljao i samog Hajduka. Obzirom da je Gojun jučer pred AS HNS-a povukao sve svoje navode, u dogovoru sa svojim odvjetnikom g. Damirom Primorcem odučio sam povući prijavu - kazao nam je Bjelanović.

Upitali smo ga još i za komentar nakon svega:

- Bez obzira na osobnu satisfakciju zbog povlačenja navoda, žao mi je što je uopće došlo do ovoga jer je Gojun bio moj bliski suradnik, a još mi je žalije jer su te izjave kod dijela javnosti dovele u sumnju moj rad u Hajduku, ne samo u profesionalnom smislu. Jučer smo se vidjeli i popričali i bez obzira na sve želim mu svako dobro poslovno i privatno, a ovo je još jedan dokaz da je vrijeme najbolji pokazatelj, pogotovo u primjeru Hajduka.

Vaša reakcija na temu