Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bjelica: Hajduk i Dinamo puno više zaslužuju i žele to prvo mjesto nego mi
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Bjelica: Hajduk i Dinamo puno više zaslužuju i žele to prvo mjesto nego mi

Do isključenja smo bili konkurentni, a nakon toga je bila jednostarna ulica

Trener Osijeka Nenad Bjelica nakon poraza od Dinama je rekao:

- Prvo bih čestitao Dinamu na pobjedi. Do isključenja smo bili konkurentni, a nakon toga je to bila jednostarana ulica. Prekvalitetan je Dinamo da bi dozvolio da propusti igrača više i 1:0. Nemam što prigovoriti svojim igračima, imali su dobru energiju.

Potom je kazao:

- Imali smo šansu Miereza i poništeni gol u početku koji je bila ruka, ali to su detalji. Svi su gubili bodove, tako i mi. Znali smo da danas moramo ići na tri boda, tako smo se i postavili, ali Dinamo je prekvalitetan da bi ispustio vodstvo i igrača više. Hajduk i Dinamo puno više zaslužuju i žele to prvo mjesto nego mi. Mi smo postali dobar kandidat, ali da bismo osvajali, treba nam malo više.

Na upit što točno misli je odgovorio:

- Trebamo željeti svi skupa, ne samo navijači, igrači i trener te titule, nego svi skupa koji rade u klubu i oko njega. Onda možemo biti puno konkurentniji klubovima kao što su Dinamo i Hajduk. Oni su zasluženo ispred nas, čestitam im na tome, zaslužuju biti do kraja u borbi za titulu, a mi možda budemo bolji dogodine.

Na kraju je upitan ostaje li u sljedečoj sezoni.

- To nije tema razgovora, imam godinu dana ugovora i vidjet ćemo što će biti.

 

Vaša reakcija na temu