Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bjelica: Hajduk je iz nijednog ulaska u šesnaesterac osvojio bod

Bjelica: Hajduk je iz nijednog ulaska u šesnaesterac osvojio bod

Vjerujem da će Dinamo biti uvjerljivi prvak

Dinamo i Hajduk su remizirali na Maksimiru (1:1), a ovako je utakmicu vidio trener domaćih Nenad Bjelica.

- Ovo se ne događa ni prvi ni zadnji put u nogometu. Mogu kazati da sam zadovoljan kako je moja momčad odigrala, ali nam je nedostajala efikasnost. To treba prihvatiti i raditi naporno da nam se to u sljedećim utakmicama ne događa. Hajduk je iz nijednog ulaska u šesnaesterac osvojio bod. Svakako čestitam svojim dečkima, dominirali smo i ostavili smo Hajduk bez šansi.

Je li prevelika želja za pobjedom bila razlog remija?

- Vjerojatno je. Petković je gorio od želje pa je u prvom poluvremenu kao Messi prošao sve i pogodio golmana u glavu. To što danas nismo zabili vjerojatno će nam se vratiti na nekoj bitnijoj utakmici, npr. u idućoj protiv Atalante. Zadovoljava me igra moje momčadi i česititao sam im na tome. Kad ostaviš drugu momčad prvenstva na jednom udarcu na gol, onda je to odlično. Gledamo s optimizmom prema naprijed. Što se tiče HNL-a, vjerujem da će Dinamo biti uvjerljivi prvak.

O svađi sa sucem Bebekom je rekao:

- Mislim da je odradio korektno. Ne komentiram suđenje.

Vaša reakcija na temu