Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bjelica: Hajduk šanse nije ni imao
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Bjelica: Hajduk šanse nije ni imao

'Zadovoljan sam sa svojom momčadi'

Trener Osijeka Nenad Bjelica nakon remija protiv Hajduka je rekao:

- Mi smo generalno bili bolja momčad i imali bolje šanse. Hajduk ih nije ni imao. Kad ne realizirate četiri-pet prilika, ne možete ni pobijediti, ali zadovoljan sam sa svojom momčadi. Stabilni smo, a vjerujem da će golovi doći.

Komentirao je vezni red.

- Odradili su svoj posao najbolje moguće. Žaper i Nejašmić se potvrđuju iz utakmice u utakmicu, najkvalitetniji su par u ligi i zadovoljni smo što ih imamo. Bili smo danas puno bliže pobjedi.

O šansama za titulu je kazao:

- Puno se još ima za igrati. Mi imamo još dva derbija u gostima, a Dinamo ih ukupno igra još četiri. Puno je bodova u igri, ali ako mi u Koprivnici ovako budemo igrali i borili se, onda će biti super. To će za nas biti presudna utakmica u borbi ta vrh. ako tamo prođemo, bit ćemo konkurentni do kraja.

Vaša reakcija na temu