Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bjelica: Na nama je da pobjeđujemo naše utakmice i očekujemo da će se Dinamo negdje pokliznuti

Bjelica: Na nama je da pobjeđujemo naše utakmice i očekujemo da će se Dinamo negdje pokliznuti

Ostavili smo sve na terenu, živi smo - kazao je trener Osijeka

Nakon utakmice Osijek i Dinama (1:1) trener domaćih Nenad Bjelica je rekao:

- Igrale su najbolje dvije hrvatske momčadi u najboljoj formi. Bila je to vrlo kvalitetna utakmica s puno agresije, trke i borbe. Rezultat je realan, obje momčadi su imale dosta šansi, da je bilo tko pobijedio bilo bi nezasluženo.

Potom je kazao:

- Bruno Petković nam je pravio problem u prvom dijelu. Dinamo ima kvalitet da ti stvori višak, izgledali smo dosta pasivno, a zapravo smo trčali u prazno. U nastavku smo napravili neke izmjene i to je izgledalo puno bolje. Imali smo šanse i za pobjedu, ali zavšilo je najrealnije. Kompliment mojoj momčadi, ostavili smo sve na terenu, živi smo.

Najavio je i susret sljedećeg kola u Rijeci:

Pokušat ćemo uzeti tri boda. Bit će teško, ali nema lagane utakmice. Na nama je da pobjeđujemo naše utakmice i očekujemo da će se Dinamo negdje pokliznuti.

Trener Dinama Damir Krznar je kazao:

- Očekivali smo i više. Prvo poluvrijeme je bilo na našoj strani, a u drugom je Osijek imao prilika. Možemo biti zadovoljni ritmom utakmice, gledatelji su moglu uživati u iznimno dinamičnom susretu  za ovaj dio sezone.

Na upit zašto je tako kasno mijenjao je odgovorio:

Čak smo i prepoznali da igrači padaju, ali vjera koju imate u njih vas tjera da pričekate. Odgađao sam zbog želje da dođemo do drugog pogotka.

Vaša reakcija na temu