Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bjelica: Teško se motivirati s objektivno slabijim protivnicima od nas, ali danas smo stavili točku na 'i'

Bjelica: Teško se motivirati s objektivno slabijim protivnicima od nas, ali danas smo stavili točku na 'i'

Vjerujem da momci mogu više u budućnosti

Dinamo je pobjedom u derbiju protiv Hajduka od 3:1 proslavio 20. titulu u HNL-u. Osvrt na današnju utakmicu dao je trener Dinama Nenad Bjelica, a s njim su na konferenciju došli i igrači.

- Odigrali smo 57 utakmica ove sezone. Velike čestitke mojim igračima na svemu što su pružili ove sezone. To su vrhunski profesionalci i ljudi. Već se radujem novom susretu i izazovima. Što se današnje utakmice tiče pobjeda je apsolutno zaslužena. Dečki su ostavili srce na terenu.

Jesu li igrači imali problem s motivacijom?

- Oni su vrhunski i karakterni. S njima ništa nije teško, ali teško se motivirati s objektivno slabijim protivnicima od nas, ali danas smo stavili točku na 'i'. Ponosan sam da sam ih mogao voditi i trenirati.

Što očekivati od Dinama iduće sezone?

- Pokušat ćemo se još poboljšati. Vjerujem da momci mogu više u budućnosti.

Tko će od igrača ostati?

- Vjerujem da će ostati velika većina. Dinamo je poznat po velikom protoku igrača. Taj razvojni put nekad treba nastaviti u nekom drugom klubu. Ne mogu svima obećati da ću ih sve pustiti, a s ostalima idemo u nove pobjede.

Vaša reakcija na temu