Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BJELICA OSUO PALJBU: VAR je jedan običan cirkus, oni vuku linije kako kome odgovara!

BJELICA OSUO PALJBU: VAR je jedan običan cirkus, oni vuku linije kako kome odgovara!

Od kad je VAR-a, prostor za manipulaciju je još veći

Trener Osijeka Nenad Bjelica još vruć nakon poništenog pogotka Ercega u 95. minuti susreta s Goricom (1:1) je osuo paljbu po VAR-u:

- Nemam zamjerke ma suđenje, ali VAR je jedan običan cirkus. Smiješno za nogomet. Oni povuku linije kako kome odgovara, tu crtu nitko ne razumije. Naš igrač je stajao između njihova dva igrača, nije mi jasno kako vide tu liniju. Oni su fenomeni i moram im čestitati na tome. Od kad je VAR-a, prostor za manipulaciju je još veći. VAR ispravlja samo očite greške sudaca. Je li ovo bila očita greška ako se radilo o jednom centimetru? Ova zaleđa od jednog milimetra ako se gledaju, to je nonsens i to ubija nogomet.

Prethodno je kazao:

 - U zadnje vrijeme iz prve i jedine šanse protivnika primamo gol, što se i danas dogodilo. U nastavku smo stvorili tri-četiri dobre šanse. Mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu, ali niti ovaj ishod nije nepravedan. Igrali smo s trećom ekipom HNL-a, derbi je opravdao očekivanja. Gorica nema nikakav pritisak i dobra je ekipa, no u nastavku, kad smo napravili neke izmjene smo zaslužili i tri boda, ali nismo uspjeli do kraja okrenuti utakmicu.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je na upit je li za njega utakmica protiv Hajduka u sljedećem kolu posebna odgovorio: 

- To je utakmica kao i svaka druga.

Vaša reakcija na temu