Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BJELICA UOČI DINAMA: Nema kalkulacija, idemo po tri boda!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

BJELICA UOČI DINAMA: Nema kalkulacija, idemo po tri boda!

'Svi igrači dobro rade, dosta su marljivi'

Tri su kola ostala do kraja HNL-a. U 34. kolu u nedjelju 8. svibnja Osijek gostuje u Maksimiru (20 sati). Protivnik je Dinamo, bivši klub Nenada Bjelice

- Tri naša prvotimca nisu spremna, Marin Leovac, Vedran Jugović i Marko Malenica. Vidjet ćemo još što će biti sa Škorićem. Situacija s ozljedom je puno bolje. On ima veliku želju. Postoje šanse da nastupi - rekao je Bjelica, a potom dodao:

- Razmišljam o Mierezu, Manceu, Topčagiću, Ercegu, Fućaku. Vidjet ćemo tko će nastupiti. Svi dobro rade, dosta su marljivi. Moram iskazati veliko zadovoljstvo radom cijele momčadi. Pričali smo s ekipom. Nemamo što kalkulirati, idemo u Zagreb po tri boda. Vidjet ćemo s čime ćemo se vratiti. 

Koji je plan za doći do pobjede?

- Hrabro i odlučno po tri boda. Dinamo je jedan od protivnika koji ima kvalitetu da te limitira u nakanama da budeš ofenzivan. Nećemo ići grlom u jagode, ali napast ćemo. Kao kad igramo protiv Dragovoljca, Istre ili bilo koga. Svi žele biti prvaci, ali svi imaju određeni pritisak. Netko se bolje, a netko lošije nosi s pritiskom. Dobro je za hrvatski nogomet da imamo zanimljivu završnicu sezone. Presretni smo da tri kola prije kraja idemo na Maksimir i pobjedom ostanemo u borbi za vrh. Da nam je to netko ponudio prije kraja sezone, sigurno bi prihvatili.

Zašto Miereza nije bilo protiv Istre? Je li istina da je odbio sjesti na klupu?

- Nije odbio klupu. Nisam bio zadovoljan njegovim radom na treninzima. To je jedina istina. On je profesionalac. Od utorka je u treningu. Zadovoljan sam kako radi i jedna je od opcija za nastup u nedjelju.

Kakav će biti vaš osjećaj kada dođete na Maksimir?

- U Maksimiru mi je bilo lijepo. Lijep se osjećaj vratiti, ali poseban osjećaj imam kada dolazim u Osijek.

Vaša reakcija na temu