Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BJELICA UOČI HAJDUKA: Hajduk je protiv Tobola pokazao kvalitetu, ali vjerujem da se u Osijek vraćamo s tri boda!

BJELICA UOČI HAJDUKA: Hajduk je protiv Tobola pokazao kvalitetu, ali vjerujem da se u Osijek vraćamo s tri boda!

'Imamo širok kadar i dovoljno kvalitete da se potučemo sa svakim'

Osijek u nedjelju u drugom kolu HNL-a gostuje na Poljudu. Momčad Nenada Bjelice u četvrtak je u drugom pretkolu Konferencijske lige u Poljskoj remizirala s Pogonom (0:0), a već u petak stigli su u Split. 

- Imamo dovoljno vremena za odmoriti se nakon utakmice u Poljskoj. Svjesni smo da protiv Pogona to nije nivo na kojem mi igramo. Siguran sam da ćemo protiv Hajduka pokazati bolju igru i bolji rezultat - rekao je Bjelica, a zatim se dotakao Hajduka. 

- Doveli su jako puno značajnih igrača. Protiv Tobola su pokazali kvalitetu. Sigurno je da će nas uz pomoć navijača pokušati pobijediti, ali i mi imamo isti cilj, vratiti se u Osijek s tri boda. Znamo da će biti teško, ali vjerujemo u sebe. Imamo širok kadar i dovoljno kvalitete da se potučemo i zaigramo sa svakim. Vjerujem da ćemo i u nedjelju biti na visokom nivou i vratiti se u Osijek s tri boda - zaključio je Bjelica. 

Vaša reakcija na temu