Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blagojević uoči gostovanja u Puli: Mi smo Split i svaku utakmicu idemo na pobjedu

Blagojević uoči gostovanja u Puli: Mi smo Split i svaku utakmicu idemo na pobjedu

Radonjića cijelu utakmicu nema, a onda u deset minuta napravi kaos

Nogometaši RNK Splita će sutra od 19 sati igrati u Puli susret 29. kola MaxTV 1.HNL. Evo što je uoči te utakmice rekao strateg 'crvenih' Zoran Vulić:

- Kao i svaku utakmicu idemo na pobjedu. Očigledno se radi o neugodnoj momčadi za splitske klubove, ali tu tradiciju moramo pokušati srušiti i nadam se da će to tako biti - započeo je Vulić i kratko odgovorio na pitanje o treneru Istre Igoru Pamiću.

- Pamić je dobar trener, međutim ne znam kako radi i nije korektno da ja pričam o njemu.

Momčad Istre se nalazi u neugodnoj poziciji, svaki bod im je bitan u borbi za opstanak.

- Oni se bore za opstanak, ali nismo ni mi daleko. Svaka pobjeda nas može odvest do Europe, ali i u zonu opstanka, moramo se muški postaviti, a onda će stići i dobar rezultat.

Njegova momčad će na put u Pulu otputovati bez nekih važnih igrača.

- Radotić, Bagarić, Kvesić su kartonirani, a Glavina i Erceg ozlijeđeni. Vodimo na put juniora Grubišića, a oporavljenik Mršić će također ići s nama. Imamo dosta problema, čekaju nas dva paklena tjedna, brojčano stanje nam nije sjajno, ali kako je tako je, idemo dalje - zaključio je Vulić.

Slavko Blagojević je ove zime iz Pule došao u Split, a evo i njegovih razmišljanja uoči susreta tih momčadi.

- Čuo sam se Radonjićem i Pamićem, najavljuju pobjedu i to je normalno s njihove strane, međutim i nas se nešto pita. Mi smo Split i svaku utakmicu idemo na pobjedu - kazao je Blagojević.

- Imaju prepoznatljiv stil, čekaju iza lopte svih 10 igrača i jako su opasni iz kontre gdje 4-5 igrača dolaze u završnicu. Treba biti maksimalno oprezan - dodao je.

Njihov najbolji igrač je napadač Dejan Radonjić koji je u sve boljoj formi.

- O Radonjiću ne treba puno trošiti riječi, nije trenirao i to se osjeti, ali ovakav kakav je uspijeva raditi svakome probleme. Cijelu utakmicu ga nema nigdje, a onda u 10 minuta napravi kaos.

Zašto je Istra tako neugodna kada igraju protiv splitskih momčadi?

- Sigurno kad na Drosinu dolaze Hajduk, Dinamo, Rijeka ili Split, svi se žele dokazati i ne treba ti veći motiv. Dat će Istrani sve od sebe kako bi i sutra pobijedili - smatra Radonjić, koji se ne bi zadovoljio bodom u sutrašnjem dvoboju.

- Ja ne gledam na način da je i bod dobar, dat ćemo sve od sebe, a na kraju ćemo vidjeti što će biti - zaključio je veznjak 'crvenih'.

Vaša reakcija na temu