Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bojan Bogdanović je na utakmicu karijere stigao s Hajdukovim obilježjima, pogledajte što je objavio Utah Jazz

Bojan Bogdanović je na utakmicu karijere stigao s Hajdukovim obilježjima, pogledajte što je objavio Utah Jazz

Niti jedan Hrvat nije bio tako efikasan u NBA utakmici

Bojan Bogdanović je na najbolju utakmicu karijere došao s maskom na kojoj su Hajdukova obilježja. Objavio je to njegov klub Utah Jazz.


Podsjetimo, oni su pobijedili Denver Nuggetse 127:120, a hrvatski reprezentativac zabio je čak 48 koševa što mu je najbolji učinak ikada. Bogdanović je iz igre pogodio 16 od 23 šuteva (69.6 posto), a pogodio je čak osam od 11 trica. Slobodna bacanja gađao je savršeno, osam od osam, a dodao je osam skokova, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Bogdanović je zabio najviše koševa za Utah Jazz od 1998. godine kad je Karl Malone zabio 56 koševa protiv Golden Statea.

- Za svaki šut koji sam ispucao sam bio siguran da će ući. Suigrači su me tražili čitavu utakmicu i hvala im na tome. Bila je to velika večer i velika pobjeda za nas. U pravo vrijeme ulazim u formu, baš prije doigravanja - rekao je Bogdanović nakon utakmice.

Nikada niti jedan Hrvat nije bio tako efikasan u NBA utakmici.

Vaša reakcija na temu