Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOJKOT Navijači se nisu došli cijepiti

BOJKOT Navijači se nisu došli cijepiti

Organiziran je poseban termin uoči utakmice na Poljudu

Prazna dvorana na Gripama je odgovor navijača na poziv na cijepljenje. Uoči ogleda Hajduka sa Zrinjskim na Poljudu, posljednje pripremne utakmice, ali i početka europskih kvalifikacija i prvenstva, Nastavni zavod za javno zdravstvo je izašao ususret navijačima s posebnim terminom cjepiva. Međutim, u subotu ujutro nitko nije došao. 

- Žao mi je što nije bilo odaziva, mi ćemo nastaviti s pozivima. Osim cijepljenja, organizirali smo i punktove za testiranje zbog utakmice, a sve s jednim ciljem, da nam se zadrži povoljna epidemiološka slika - kazala je dr. Željka Karin, ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

S obzirom na nove upute, podsjetimo, na stadion se ne može ući bez covid putovnice ili potvrde o negativnom testu.

Vaša reakcija na temu