Foto: Ivica Čavka Borimir Perković: Hajduk ima štofa za prvo mjesto!

Borimir Perković: Hajduk ima štofa za prvo mjesto!

Nakon ispadanja iz Europe su vratili trenera i ispravili nepravdu koja mu je nanesena

Varaždin je na Poljudu poražen sa 2:0 od Hajduka. Susret je prokomentirao trener gostiju Borimir Perković.

- Volio bih da smo odigrali bolju utakmicu, ali nažalost nismo zbog okolnosti koje smo imali kroz tjedan. Došli smo bez standardnih igrača, ne tražim alibi, ali kroz analizu to moram spomenuti. Želja je bila defenzivno biti dobar pa kroz kontre probati zabiti. Nismo bili dobri, a Hajduk je bio dominantan cijelu utakmicu. Ne preostaje ništa drugo nego čestitati Hajduku.

Dojam je da ste došli igrati, a ne kao većina klubova iz donjeg dijela 'parkirati autobus'...

- Na neki način bio je dogovor da izlazimo i ostanemo na suparničkoj polovici i probamo kroz presing napadati gol. Nismo bili nešto uspješni, ali želja je bila iz defenzivnog bloka doći u tu situaciju i ostati na suparničkoj polovici.

Kako vidite Hajduk ove sezone?

- Ima štofa za prvo mjesto i uvjeren sam da je u usporedbi s prošlim sezonama puno ozbiljniji klub. Od ispadanja iz Europe rekao bih da nije svako zlo za zlo. Hajduk se od tada mobilizirao, vratili su trenera i ispravili nepravdu koja mu je nanesena. Burić je radio odličan posao u prvom mandatu. Uvjeren sam da je u stanju izvući maksimum iz ove ekipe i ući u borbu s Dinamom za prvo mjesto do samog kraja.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52276, "");
Pregledaj komentare
29