Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr BORNA BULJAN: Imam šalabahter za penale, ovaj put sam se još bolje pripremio!

BORNA BULJAN: Imam šalabahter za penale, ovaj put sam se još bolje pripremio!

'Mi smo već sad napravili čudo'

Hajdukovi juniori stigli su u Ženevu gdje ih završnica Lige prvaka mladih. Momčad Marijana Budimira u petak (18 sati) u polufinalu čeka Milan. Drugi polufinalni par je Sporting - AZ Alkmaar. Oni će svoj susret odigrati malo ranije, u 13 sati. 

- Mi smo već sad napravili čudo. No, kad smo došli ovdje sigurno želimo doći do samog kraja. Čeka nas teška utakmica, ali siguran sam da su ove utakmice najslađe. Ovo nam je nagrada za cijelu godinu što smo dobro radili. Pokušat ćemo prvo pobijediti Milana pa onda ako Bog da i osvojiti Ligu prvak - rekao je vratar Hajdukovih juniora Borna Buljan, a zatim dodao:

- Sigurno da smo svi motiviraniji još više kad smo vidjeli koje smo sve ekipe izbacili. Dobra smo klapa i ekipa, ne bojimo se nikoga i idemo u svaku utakmicu maksimalno ozbiljno.

Koliko će vam pomoći Vušković i Pukštas?

- Puno. To su seniorski igrači koji će nam jako dobro doći. Capan će nam sad nedostajati, ali nadamo se da će igrati u finalu.

Ima li straha ili treme?

- Nema. Imamo uvijek respekt prema protivnicima, ali smo bez ikakvog straha. Mi smo Hajduk i ne bojimo se nikoga.

Kakav je Milan?

- Talijani su standardno čvrsti i jaki u obrani. Imaju jako dobru sredinu s tri odlična igrača. Naprijed su jako hitri i brzi, a mi smo se jako dobro pripremili na to. Nadam se da će to sve biti dobro.

Tko je njihov najopasniji igrač?

- El Hilali je možda najopasniji, a i Stalmach je opasan, ima dobar udarac. On je već igrao za prvu momčad Gornik Zabrzea. Ima tu puno dobrih pojedinaca, ali mi smo igrali i protiv boljih i opasnijih igrača. Tako da ako se dobro postavimo neće biti većih problema.

Kako će Hajduk igrati?

- Pametno, kao i sve druge utakmice u Ligi prvaka. Postavit ćemo se čvrsto i čekati njihove greške te iz kontri i polukontri biti opasni.

Postoji li šalabahter za Milanove izvođače penala?

- Da, imam to. Imao sam i prošli put, ali malo je tu bilo komplikacija. Ali, ovaj put sam se još bolje pripremio i mislim ako dođe do toga ovaj put da će biti bolje.

Imat ćete i veliku podršku navijača, to vam sigurno puno znači?

- Naši navijači su uvijek tu uz nas. Protiv Cityja i Borussije stvarno su nam dali vjetar u leđa kad nam je bilo jako teško. Stvarno im se zahvaljujem što nas prate non-stop i nadam se da ćemo napraviti lijepu splitsku priču - zaključio je Buljan.

Vaša reakcija na temu