Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr BORNA BULJAN: Za golmana je najgore primiti pet komada!

BORNA BULJAN: Za golmana je najgore primiti pet komada!

'Moramo dignuti glave i biti ponosni'

Borna Buljan bio je jedna od svijetlih točaka Hajdukovih juniora u porazu od AZ Alkmaara. Primio je pet pogodaka, ali je spasio u nekoliko nezgodnih situacija.

- Moramo im čestitati. Momci su bolji od nas, odigrali su fenomenalnu utakmicu. Nismo bili pravi. Dogovorili smo se kako ćemo igrati, ali jednostavno nije išlo. Moramo dignuti glave i biti ponosni - rekao je Buljan, a potom se dotakao jedanaesterca:

- Dirao sam loptu. Imao sam informaciju da puca poluvisoko. Pucao je po podu, iako možda nije htio. Imali smo cijelo drugo poluvrijeme za vratiti se, ali nismo uspjeli. Moramo dignuti glave gore. Za golmana je najgore primiti pet komada. Svima je teško kada vidiš ove ljude koji su došli. U drugom poluvremenu su nam linije bile preotvorene i oni su to iskoristili. Mi smo napravili čudo. Nitko nije očekivao ovo. Nadam se da ćemo dogodine biti ponovno na ovoj sceni.

Vaša reakcija na temu