Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Božidar Radošević je drugu sezonu zaredom prvak Irana!

Božidar Radošević je drugu sezonu zaredom prvak Irana!

Momčad FC Persepolis vodi naš stručnjak Branko Ivanković

Nekadašnji vratar Hajduka Božidar Radošević drugi put zaredom prvak je Irana.

Momčad FC Persepolis vodi naš stručnjak Branko Ivanković.

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a Perspolis ima 12 bodova prednosti pred drugoplasiranom momčadi Zob Ahanu i 13 bodova više od najvećeg rivala, momčadi Esteghlalu.

- Dilema oko novoga prvaka praktički je bila riješena i prije jučerašnjeg kola, ali konačna potvrda je stigla nakon utakmice protiv Padideh Khorasan u gostima. Svi s nestrpljenjem očekujemo proslavu naslova za dvadesetak dana pred 100 000 navijača na našem stadionu Azadi - rekao nam je Radošević, koji je na kraju dodao da ih čeka još nastup u osmini finala Lige prvaka (prošli su grupnu fazu s odigranih pet utakmica), koje su na rasporedu 7. i 14. svibnja.


Radošević uz ove dvije titule ima naslov i sa Sarajevskim Željezničarom i Budućnosti iz Podgorice, ali istakao je kako su mu ove dvije titule s Perspolisom najdraže. 

Vaša reakcija na temu