Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOŽIDAR ŠIKIĆ: Da imamo Livaju i Krovinovića, borili bismo se za naslov!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

BOŽIDAR ŠIKIĆ: Da imamo Livaju i Krovinovića, borili bismo se za naslov!

'Za iskorak prema vrhu potrebna su veća financijska sredstva'

Uoči susreta Lokomotive i Dinama, prvi čovjek 'lokosa' Božidar Šikić dao je intervju Sportskim novostima

- Dosad smo pokazali da protiv Dinama igramo punom snagom, tako će biti i u nedjelju. Ulične priče i insinuacije doista su smiješne, a već me i živciraju, jer smo nebrojeno puta dokazali da nas zanimaju isključivo naša igra i rezultat - rekao je Šikić, a zatim dodao:

- Praktički smo najmlađa momčad u Prvoj HNL, razvijamo svoje igrače, naši su junior dobili minutažu i postali standardni, a i na europskom su tržištu tražena roba! Za iskorak prema vrhu potrebna su veća financijska sredstva, često volim reći da bismo se borili za naslov da imamo Drmića i Pavičića ili Livaju i Krovinovića! To su igrači koji rade razliku.

Dotakao se Šikić i Silvija Čabraje

- Čabraja će ostati na Kajzerici sve dok ne nauči obavljati trenerski posao kako spada! A budući da sporo uči, vjerujem da će još dugo ostati naš trener! Naravno da ćemo produžiti ugovor, to uopće nije upitno. 

Vaša reakcija na temu