Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Brbić: Pustite neprovjerene informacije, Juranović ostaje

Brbić: Pustite neprovjerene informacije, Juranović ostaje

Takve informacije samo čine štetu momčadi, kaže predsjednik Hajduka

Tragom vijesti koja se pojavila u eteru da bi kapetan Hajduka Josip Juranović trebao otići u francuski Bordeaux kontaktirali smo Hajdukova predsjednika Marina Brbića.

- Informacije o transferu Josipa Juranovića su netočne i neprovjerene. Razumijemo interes medija, naročito u ovom dijelu prijelaznog roka, ali ovakve informacije unose nemir u momčad uoči prve utakmice nastavka prvenstva u Varaždinu. Hajdukov prijelazni rok se ne vodi preko društvenih mreža i medija i želim još jednom naglasiti da puštanje netočnih i neprovjerenih informacija od strane pojedinih medija nanosi štetu klubu - kazao nam je Brbić.     

Vaša reakcija na temu