Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Brbić odluku o treneru odgodio za ponedjeljak

Brbić odluku o treneru odgodio za ponedjeljak

Čeka se predsjednikova odluka

Nakon remija s Interom (1:1) Hajdukov predsjednik Marin Brbić želio je prespavati noć pa onda hladne glave odlučiti o statusu trenera Damira Burića. Te je subotnje večeri djelovao razočarano, utučeno.

Tražili smo odgovor na isto pitanje i nakon prospavane noći, no očito je da ćemo morati pričekati još jednu.

- Danas ništa - poručeno nam je s Poljuda, a neslužbeno saznajemo da će se konačno sve znati u ponedjeljak.

Hajduk još uvijek nema sportskog direktora, Mario Stanić je i dalje prva opcija, no 'bijelima' se žuri, neuspjeh protiv Istre bi ih najvjerojatnije koštao i gubitka drugog mjesta jer je današnjom pobjedom Rijeka stigla na samo bod zaostatka, a Osijek je dva koraka iza.

Sve opcije su otvorene, pa tako i da 'bijeli' premoste to jedno kolo do zimske stanke s jednokratnim rješenjem, a kad konačno imenuju sportskog direktora, da tada nađu i trajnu opciju. U ovom trenutku je Burić još u sedlu, pričekajmo što će sutra reći Brbić...

Vaša reakcija na temu