Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BROJKE NE LAŽU: Ronaldo nije bio ovako loš deset godina

BROJKE NE LAŽU: Ronaldo nije bio ovako loš deset godina

U Realu je imao kraljevski status, no u Torinu baš i nije tako

Juventus je prvi u Serie A, u Ligi prvaka su izborili ulazak u osminu finala. U nedjelju su u 12. kolu talijanskog prvenstva svladali Milan 1:0. No, jedna stvar zasjenila je pobjedu 'stare dame'. Cristiano Ronaldo iz igre je izašao u 55. minuti. Vidno ljutit odjurio je u svlačionicu, a kraj susreta dočekao je u svom domu.

Otišao je sa stadiona debelo prije kraja utakmice, no trener Maurizio Sarri nije pogriješio. Nevidljivog Portugalca zamijenio je Dybala koji je u 77. minuti odlučio susret.

Cristiano je zamijenjen i sredinom prošlog tjedna u Ligi prvaka na gostovanju kod Lokomotiva u Moskvi. Zanimljivo je da je tada umjesto njega u igru ušao Douglas Costa koji je u 91. minuti zabio za pobjedu torinskog kluba. 

Navikao je Ronaldo da mu je sve podređeno, u Realu je imao kraljevski status, no u Torinu baš i nije tako. Uostalom, u posljednjih deset godina nikada nije imao ovako slab ulazak u sezonu. U 14 susreta ove je sezone za Juventus zabio (samo) šest golova. Prošle sezone je za Juve u 43 susreta zabio 28 puta, a to mu je golgeterski bila najlošija sezona u posljednjih deset godina. U Realu je redovito u sezoni zabijao preko 40, a u dvije je sezone zabio više od 60 zgoditaka. 

Vaša reakcija na temu